Klassieke reizen
Gay & Friendly reizen

Gay & friendly hotels & resorts

Hieronder vind je een selectie van onze “gay & friendly” hotels, weekends en verblijven. Wij hebben voor jou onze favoriete etablissementen zorgvuldig uitgezocht. Maar Holidaypride biedt echter nog véél meer : 100 % “gay &friendly” verblijven wereldwijd, contacteer ons indien je bestemming hier niet onder staat, maken je graag een offerte.

gayhotelibiza.jpg

 

Naar een vriend verzenden
Retour
Hotel Axel Berlin - Façade
  Vorige 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6  Volgende 
Kamers
Prijs
 
Hotel Axel Berlin - Façade Hotel Axel Berlin - Suite2 Hotel Axel Berlin - Urban Bar
 
Meer
Berlijn Duitsland
Hotel Axel
Hotel Axel Berlijn is gelegen in Schöneberg, in het hartje van één van de belangrijkste gay buurten, biedt een uitstekende service en is een perfect evenwicht tussen comfort en design.

Het hotel beschikt over 86 design kamers die zijn uitgerust om u een maximum aan comfort te bieden: king size bed, plasma TV, IPod On Stage, kluis, room service, wi-fi, ... Het hotel beschikt eveneens over 10 junior suites en 6 suites. Om u heerlijk de ontspannen is er het prachtig welness centrum met sauna en massages.

Het restaurant "Kitchen" verwelkomt je in een aangenaam kader en biedt uitstekende gastronomische gerechten tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
De Berlijnse ochtenden beginnen hier met een uitgebreid ontbijt buffet met artisanaal gebak, keuze tussen verschillende soorten cornflakes, kazen, vers fruit, verse sappen et een exclusieve selectie aan aromatische koffie's.

De ontmoeting met de heterofriendly berlijnse movida begint in de Urban Bar. Laat u verleiden door de heerlijke cocktails en de trendy muziek. Voel de diversiteit en moderne vibe van Berlijn in deze trendy lounge-bar. Jouw berlijnse nacht begint hier!
 

 

Top Retour